Hayati Tekin: Kaybedeceklerini anlayınca kurtuluşu ses kayıtlarında arıyorlar

Samsun'un CHP'li Tekkeköy Belediye Başkanı ve başkan adayı Hayati Tekin, "Artık çember daraldı, kaybedeceklerini anladılar.

Google Haberlere Abone ol
Hayati Tekin: Kaybedeceklerini anlayınca kurtuluşu ses kayıtlarında arıyorlar

Samsun'un CHP'li Tekkeköy Belediye Başkanı ve başkan adayı Hayati Tekin, "Artık çember daraldı, kaybedeceklerini anladılar. Çamur atmalar, iftiralar, karalamaların yanında şimdi de montajlarla oluşturulmuş bir ses kaydı yayınlamışlar." diyerek rakiplerinin ahlaki olmayan yollara saptığını belirtti.

Hayati Tekin, ilçede beş yılda rutin belediyecilik hizmetleri yanı sıra spordan eğitime, tarihten kültüre, sağlıktan turizme birçok alanda yatırım ve hizmet projelerini hayata geçirdiklerini kaydetti. İlçeyi tüm dünyaya tanıtacak Karadeniz’deki ilk insan yerleşkesi Tekkeköy Mağaralarını ve Türkiye’nin ilk imitasyon müzesini hizmete soktuklarını ifade eden Tekin, "Samsun’un kamu eliyle yapılıp işletilen tek modern mezbahane tesisini hayata geçirdik. Hayal edilemeyecek daha birçok projeyi hayata geçirerek ilçemizin ufkunu açtık. Biz hizmetlerimizi anlatıp ilçemizi daha güzel yarınlara taşımak için çalışır iken rakiplerimizde bizi iftiralarla, karalamalarla yıpratmaya çalışıyor. Çünkü onlar da biliyor Hayati Tekin seçimi çok büyük bir farkla kazanacak. Kamuoyu yoklamaları ve anketler de bunu gösteriyor zaten. Araştırmadan soruşturmadan tepeden inme yalanlar ortaya çıkıyor. Be adam sen iktidarın adayısın, bir şey söylerken bir araştır soruştur, kulaktan dolma sözlerle kalkıp konuşma." dedi.

Hakkında konuşulan her türlü iftira ve karalamalar için gerekli hukuki işlemleri başlatacağını vurgulayan Tekin, sözlerine şöyle devam etti: "Belediyemiz hakkında konuşulan karalamalara da iki satır sözüm var. Geçen aylarda belediyemiz Ankara’dan gelen mülkiye başmüfettişi tarafından tam on yedi gün denetlendi. Didik didik tüm dosyalar incelendi. En küçük bir sorun olsa onlar bunu tellal tutup diyar diyar duyurmazlar mıydı acaba. Yine dün bir çamur daha. Benim farklı yerlerde yaptığım konuşmaları montaj yaparak ses kaydı oluşturmuşlar. Onları Allah'a havale ediyorum. Tekkeköy halkı Hayati kardeşlerini çok iyi biliyor ve tanıyorlar. Gerekli hukuki işlemleri başlatıp bunu yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağım. İnşallah hayırlısıyla seçimin galibi biz olacağız. Onlar da bunu çok iyi bildiği için bu ve bu gibi çirkin yollara sapıyorlar." CİHAN

Yorumlar