Havzalı Aktif Eğitim-Sen üyeleri iftar pikniğinde bir araya geldi

Samsun-Havza ilçesi Aktif Eğitim-Sen üyeleri hayır, bereket ve rahmet ayı olan Ramazan iftar programında ilçe dışında bir piknik alanında bir araya geldiler.Üyelerin ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar programına, iftar duası ve iftar...

Google Haberlere Abone ol
Havzalı Aktif Eğitim-Sen üyeleri iftar pikniğinde bir araya geldi

Samsun-Havza ilçesi Aktif Eğitim-Sen üyeleri hayır, bereket ve rahmet ayı olan Ramazan iftar programında ilçe dışında bir piknik alanında bir araya geldiler.

Üyelerin ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar programına, iftar duası ve iftar yemeği ile devam edildi. Havza Aktif Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Mehmet Urhan; katılımından dolayı tüm üyelere teşekkür ederek, bu tür etkinlikleri sürekli hale getirmek için çalışmalar yapacaklarını söyledi. Küçük ama mutlu bir aile olduklarını ve sadece üye yapıncaya kadar değil üyelik sonrasında ilgilendiklerini belirten Urhan, sosyal sorumluluk, aktif sendikacılık bilinciyle üyelerini memnun etmeyi düşünen bir sendika olduklarını ve üyelerin mutlu ve üzüntülü anlarında hep yanlarında olacaklarını söyledi.

"ÜLKEMİZDEKİ SENDİKACILIK ANLAYIŞINI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUZ"

Türkiye'deki sendikacılık anlayışını değiştirmek istediklerini ifade eden Mehmet Urhan, "Sendikayı sadece torpil ve makam sahibi olabilmek için kullanmayacağız, yapılacak konferans, toplantı ve üyelerimizin aileleri ile katılıp memnun olacağı faaliyetlere devam edeceğiz. Eğitimin en önemli parçası olan hizmet bilinciyle çalışan üyemiz olsun olmasın bütün eğitim çalışanlarının özlük haklarını iyileştirmek stresli çalışma ortamında bunalan üyelerimizin memnuniyeti bizim memnuniyetimizdir. Sendikamızın ismi gibi her zamanki gibi "Aktif " olacağız, başkalarına örnek olacak eğitim çalışmalarına ve sosyal projelere imza atacağız. Ülkemizdeki bütün kesimlere saygı duyarak onları kucaklamaya çalışıyoruz ve birleştirici bir unsur olarak çalışacağız." dedi. Yapılan iftar yemeği sonrası üyeler hatıra fotoğrafı çektirdi.

CİHAN

Yorumlar