Havza MYO'da mezuniyet çoşkusu

19 Mayıs Üniversitesi Havza Meslek Yüksek Okulunda kep atma ve mezuniyet töreni büyük bir coşku ile kutlandı.Havza Meslek Yüksekokulu 21. dönem mezunlarını verdi. Okuldan mezun olacak olan 450 öğrenci için okul bahçesinde kep atma ve mezuniyet...

Google Haberlere Abone ol
Havza MYO'da mezuniyet çoşkusu

19 Mayıs Üniversitesi Havza Meslek Yüksek Okulunda kep atma ve mezuniyet töreni büyük bir coşku ile kutlandı.

Havza Meslek Yüksekokulu 21. dönem mezunlarını verdi. Okuldan mezun olacak olan 450 öğrenci için okul bahçesinde kep atma ve mezuniyet töreni düzenlendi.

Törene Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı, Belediye Başkanı Murat İkiz, İlçe Emniyet Müdürleri M.Arıkan Yücedağ, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Havza(MYO) Eğitim Kalkındırma Derneği Başkanı Şerife Döndür Acar, Sakarya Dershaneleri Müdürü Ekrem Köse, STK temsilcileri, iş adamları, öğrenci aileleri, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı.

450 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

Havza Meslek Yüksekokulu yirmi birinci dönem mezunlarına yönelik düzenlenen tören, okulun öğrenci temsilcisinin konuşması ile başladı. Akabinde açılış konuşmasını yapan Havza Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Arif Gönülol 19 Mayıs Üniversitesi Havza Meslek Yüksek Okulu’nun yirmi birinci dönem mezunlarını mezun etmenin sevincini ve mutluluğunu paylaşmak için bir araya geldiklerini ifade etti.

Çekilen hatıra fotoğrafının ardından öğrenciler üçten geriye sayıp keplerini havaya fırlatırken okulun bahçesinde bekleyen aileler ise çocuklarının bu mutlu anlarını alkışlayıp yanlarında getirdikleri fotoğraf makineleri ve kameralarla ölümsüzleştirdiler. Tören canlı müzik eşliğindeki mezuniyet son buldu. CİHAN

Yorumlar