Havalimanını birbirine kattılar

Atatürk Havalimanı’nda bilet işlemlerinde sıraya girmeyerek görevliyle tartışan ve personelin yüzüne zarar veren 2 kadın, havalimanını birbirine kattı. Havalimanı personeline, polislere ve basın mensuplarına küfür edip saldıran kadınlar,...

Google Haberlere Abone ol
Havalimanını birbirine kattılar

Atatürk Havalimanı’nda bilet işlemlerinde sıraya girmeyerek görevliyle tartışan ve personelin yüzüne zarar veren 2 kadın, havalimanını birbirine kattı. Havalimanı personeline, polislere ve basın mensuplarına küfür edip saldıran kadınlar, gözaltına alındı.

İddiaya göre; Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde Canan D., Hayrine S. isimli iki kadın, bilet işlemlerinde sıraya girmeyerek Turkish Ground Services (TGS) personeliyle tartıştı. Sıraya girmesi konusunda uyarılması üzerine tartışmaya başlayan kadınlardan birisi personele saldırarak yüzüne zarar verdi. Yüzünden yaralanan TGS çalışanı hastaneye götürüldü.

Olay yerine gelen polislere ve çalışanlara da hakaret eden kadınlar, ardından çekim yapmaya gelen basın mensuplarına küfür edip saldırdı. Bir basın mensubunun kamerasına zarar verdi. Hakaret ve küfürleri burada da devam ettiren kadınların araya girmeye çalışan polise vurdukları görüldü.

İki kadın, polisler tarafından gözaltına alındı. Yaralanan görevli ve basın mensupları da kadınlardan şikayetçi oldu. CİHAN

Yorumlar