Havalimanında Sakal-ı Şerif heyecanı

Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in (sav) Sakal-ı Şerif'i, Kutlu Doğum Haftası sebebiyle Atatürk Havalimanı Hezarfen Ahmet Çelebi Camii'nde ziyarete açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Havalimanında Sakal-ı Şerif heyecanı

Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in (sav) Sakal-ı Şerif'i, Kutlu Doğum Haftası sebebiyle Atatürk Havalimanı Hezarfen Ahmet Çelebi Camii'nde ziyarete açıldı. Ziyaret sırasında zaman zaman izdiham yaşandı. Gelen ziyaretçilere 3 bin gül dağıtılırken lokum ikram edildi.

Cuma namazı için gelen havalimanı personeli ve yolculara namazın ardından sürpriz yapıldı. Peygamber Efendimizin Sakal-ı Şerif’i yolcuların ve çalışanların ziyaretine açıldı. Bugüne kadar Sakal-ı Şerif'i hiç görmeyenler, dokunmak ve öpmek için sıraya girdi. Ziyaret sırasında zaman zaman izdihamın da yaşandığı görüldü.

Camii imamı Mustafa Coşkun, sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (sav) Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin bu yıl da camide coşkuyla kutlandığını söyledi. Çoşkun, “Peygamberimizi ifade eden, anlatan 3 bin adet gül dağıtıldı. Gül lokumu, gül suyu, Peygamberimizin teninden bir parça olan mübarek Sakal-ı Şerif’ini ziyarete açtık. Buradaki havalimanındaki çalışanlarımız ziyaret etme fırsatı buldular. Namazdan önce Kur’an okundu. Efendimizi anlatan kitaplar dağıtıldı.” dedi.

Sakal-ı Şerif'i ilk kez gören bazı cami cemaati ise çok duygulandıklarını ifade etti. İbrahim Demir, daha önce de gördüğünü, her zaman heyecanının aynı şekilde devam ettiğini aktardı.
CİHAN

Yorumlar