Havalimanında 'hız' kavgası: 2 yaralı

Atatürk Havalimanı’nda hızla ilerleyen bir taksi şoförü ile yer hizmetleri Turkish Ground Services (TGS) çalışanları arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Havalimanında 'hız' kavgası: 2 yaralı

Atatürk Havalimanı’nda hızla ilerleyen bir taksi şoförü ile yer hizmetleri Turkish Ground Services (TGS) çalışanları arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili bir kişi hastaneye kaldırılırken, tarafların emniyette birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Kavga, Atatürk Havalimanı dış hatlar terminali geliş katında meydana geldi. İddiaya göre, mesainin ardından yolun karşısına geçen TGS çalışanları, hızlı ilerleyen bir taksi şoförünü yavaş olması için uyardı. Taksi şoförü ile TGS çalışanı arasında başlayan sözlü tartışma büyüdü. Kavga sırasında TGS çalışanı Nihat Bağrıyanık düşerek perondaki iki direk arasına sıkıştı. Bağrıyanık’ın ayağının kırıldığı öğrenildi. Olayı gören diğer TGS çalışanlarının da kavgaya karışması üzerine Abdulgaffar Aygün isimli başka bir çalışan, burnuna yumruk darbesi aldı. Olayla ilgili bacağı kırılan personel hastaneye kaldırılırken, kavgaya karışanlar emniyete götürüldü.

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooparatifi Başkanı Fahrettin Can, sözlü tartışmanın yatıştığı sırada bir TGS çalışanının taksiciye vurduğunu, bunun üzerine kavga başladığını ileri sürdü. İki taraftan kişilerin araya girmesi sonucu kavganın büyüdüğünü söyleyen Fahrettin Can, istenmeyen bir durumun ortaya çıktığını ifade etti.

Olaya karışan tarafların emniyette birbirlerinde şikayetçi olmadıkları öğrenildi.
CİHAN

Yorumlar