Hava Kuvvetleri: 'Hiç kimsenin bu konuda en ufak bir şüphesi olmamalıdır.'

"Biz Genelkurmay Başkanımız ile mutlak itaat ve büyük bir uyum içerisinde, gece gündüz demeden yoğun bir gayretle, içimizde ur haline gelmiş olan illegal çete mensubu terörist hainleri (FETÖ) temizleme çalışmalarımızı büyük bir kararlılık, azim, inanç ve el birliğiyle yürütmekteyiz. Hiç kimsenin bu konuda en ufak bir şüphesi olmamalıdır"

Google Haberlere Abone ol
Hava Kuvvetleri: 'Hiç kimsenin bu konuda en ufak bir şüphesi olmamalıdır.'
Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, "Biz Genelkurmay Başkanımız ile mutlak itaat ve büyük bir uyum içerisinde, gece gündüz demeden yoğun bir gayretle, içimizde ur haline gelmiş olan illegal çete mensubu terörist hainleri (FETÖ) temizleme çalışmalarımızı büyük bir kararlılık, azim, inanç ve el birliğiyle yürütmekteyiz. Hiç kimsenin bu konuda en ufak bir şüphesi olmamalıdır." dedi.

Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı basın yayın organlarında kamuoyunu yanıltıcı haberlerin yer aldığını belirtti.

"Hava Kuvvetleri olarak kendi içimizde yaptığım bir konuşma maksatlı olarak ve çarpıtılarak basına yansıtılmıştır." ifadesini kullanan Orgeneral Ünal, söz konusu haberleri gerçek dışı olarak nitelendirdi.
Orgeneral Ünal, "Biz Genelkurmay Başkanımız ile mutlak itaat ve büyük bir uyum içerisinde, gece gündüz demeden yoğun bir gayretle, içimizde ur haline gelmiş olan illegal çete mensubu terörist hainleri (FETÖ) temizleme çalışmalarımızı büyük bir kararlılık, azim, inanç ve el birliğiyle yürütmekteyiz. Hiç kimsenin bu konuda en ufak bir şüphesi olmamalıdır." diye konuştu.

Yorumlar