Hatipoğlu, Bafra Gençlik Merkezi Müdürlüğüne başladı

Bafra Gençlik Merkezi Müdiresi Şeyda Sağlam Gündüz’ün Samsun İlkadım Belediyesi gençlik merkezine atanmasından sonra yerine Fatih Hatipoğlu müdür olarak göreve başladı.Bafra Gençlik Merkezi’nin Gençlik Ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç...

Google Haberlere Abone ol
Hatipoğlu, Bafra Gençlik Merkezi Müdürlüğüne başladı

Bafra Gençlik Merkezi Müdiresi Şeyda Sağlam Gündüz’ün Samsun İlkadım Belediyesi gençlik merkezine atanmasından sonra yerine Fatih Hatipoğlu müdür olarak göreve başladı.

Bafra Gençlik Merkezi’nin Gençlik Ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç tarafından açılmasından önce askere giden eski Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Hatipoğlu resmi olarak Bafra Gençlik Merkezi Müdürlüğü görevine başladı. Müdürlüğü ile ilgili açıklama yapan Fatih Hatipoğlu, “17 Aralık 2013 tarihinde Eski Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç’ın gençlik merkezimizi açmasından 1 gün önce yani 16 Aralık tarihinde askere gittim. Ben vatani görevimi icra ederken İl müdürümüz benim yerime bakması için Şeyda Sağlam Gündüz hanımı görevlendirmiş. Ben de şahsım adına Şeyda Sağlam Gündüz hanıma çok teşekkür ederim. Büyük bir özveri ile çalışarak 1 Mart tarihinde faaliyete geçen merkezimize üç buçuk ay gibi kısa bir sürede 6 bin 500 üye kazandırmış. Kendisini bu başarısından dolayı kutluyor ve çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bafra Gençlik Merkezi eski Müdürü Şeyda Sağlam Gündüz ise İlkadım Belediyesi Gençlik Merkezine atandı. CİHAN

Yorumlar