Hatay’da YGS birincileri yine FEM’den

Hatay FEM Dershaneleri 2014 YGS’de yine büyük bir başarıya imza attı. Dershane öğrencisi Adil Abdülhayoğlu YGS’de Türkiye 46.

Google Haberlere Abone ol
Hatay’da YGS birincileri yine FEM’den

Hatay FEM Dershaneleri 2014 YGS’de yine büyük bir başarıya imza attı. Dershane öğrencisi Adil Abdülhayoğlu YGS’de Türkiye 46.sı olarak bütün dallarda Hatay 1. oldu. Bu yılda grafiğini çok daha yukarılara çıkararak markasını bir kez daha tescilleyen Hatay FEM , başarısının tesadüf olmadığını ispatladı.
Konu ile ilgili basın toplantısı düzenleyen Hatay FEM Dershaneleri Genel Müdürü Zekeriya Baltaş, “Başarı artık bizim için gelenek haline geldi. Geçmiş dönemlerdeki başarılarımız gösterdi ki; dershanemiz Hatay’ın eğitim kalitesini ve başarısını her zaman yüksekte tutmayı hedefliyor. 2014 YGS sonuçlarına bakıldığında öğrencilerimiz Adil Abdülhayoğlu Türkiye 46.sı aynı zamanda Hatay birincisi olmuştur. Öğrencilerimiz toplamda ilk 1000 de 29 derece ile Hatay adına önemli bir başarı elde etmiştir.” dedi.
Teknoloji destekli eğitim
Baltaş konuşmasında başarılarında bilimsel çalışmanın önemine değinerek “Teknoloji alanında yeniliklerin ve buluşların hem ülkelerin gelişmesine büyük katkılar sağladığı, hem de bilimsel gelişmelerin temel dayanağı olduğu bilinmektedir. Bu durum teknolojinin eğitim alanında da kullanımının önemini göstermektedir. Öğrenme ortamlarında teknoloji kullanımı öğrencilere daha zengin öğrenme ortamları sunmakta, ilgi uyandırmakta, motivasyonlarının artmasını ve konuya ilişkin eski bilgilerini hatırlamalarını sağlamaktadır. Öğretim alanındaki sorunların çözümünde karşılaşılan zorlukları aşmada, geleneksel yaklaşımların yetersiz kaldığı düşünülürse, günümüzde en iyi yaklaşım bilgi teknolojilerinin sağladığı olanaklardan yararlanmaktır. 22 yıldan bu yana Türkiye’nin en seçkin dershanesi olan Hatay FEM Dershanelerinin elde ettiği bu başarılardaki en büyük etken, daima eğitim eksenli hareket ederek yeniliklere açık olmasıdır. Web tabanlı TEKNOFEM, FEM TV şeklindeki teknoloji destekli eğitim anlayışı ile öğrencilerimizin hedeflerine ulaştığını görmek hem bizi mutlu etmekte hem de önümüze daha büyük hedefle koymaktadır.” ifadelerini kullandı.
Asıl Yarış Şimdi Başlıyor!
Zekeriya Baltaş YGS sonrasıyla ilgilide çok önemli konulara değinerek “YGS, üniversiteye hazırlıkta birinci engeldir. Öğrencilerimiz unutmasınlar ki asıl yarış şimdi başlıyor. Eğer kendilerini toparlayıp tekrar LYS motivasyonunu sağlarlarsa çok önemli başarılar elde edebilirler. YGS istedikleri gibi geçmemiş olabilir, ama buradaki eksiklerini LYS’de fazlasıyla giderebilirler. Bütün öğrencilere bundan sonraki sınavlarda başarılar dilerim” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar