Hatay'da Türk vatandaşı, Suriye uyruklu kişi tarafından bıçaklandı

Hatay'ın Defne ilçesinde bir Türk vatandaşı, yanında kalan Suriye uyruklu kişi tarafından bıçaklandı. Yaralı Türk vatandaşının durumunun iyi olduğu öğrenildi.Hatay Valiliği'nden alınan bilgiye göre, Hatay'ın merkez Defne ilçesindeki...

Google Haberlere Abone ol
Hatay'da Türk vatandaşı, Suriye uyruklu kişi tarafından bıçaklandı

Hatay'ın Defne ilçesinde bir Türk vatandaşı, yanında kalan Suriye uyruklu kişi tarafından bıçaklandı. Yaralı Türk vatandaşının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hatay Valiliği'nden alınan bilgiye göre, Hatay'ın merkez Defne ilçesindeki Dursunlu Mahallesi’nde ikamet eden M.A. (42) bu sabah saat 06.30 sıralarında yaralı olarak Antakya Devlet Hastanesi’ne kendi imkânları ile geldi. Yaralı M.A., hastanede verdiği ilk ifadesinde, daha önceden tanıdığı ve ikametinde birlikte yaşadığı Suriye uyruklu İ.N. (18) isimli kişi tarafından bıçaklandığı bilgisini verdi.

Yaralı M.A.’nın verdiği ilk ifade doğrultusunda güvenlik güçleri adrese intikal ederken, M.A.’nın evinde İ.N. isimli Suriyeli kişi kendini odaya kilitlemiş olarak bulundu ve gözaltına alındı. Hatay Valiliği, olay ile ilgili olarak adli makamlar tarafından soruşturma başlatıldığını ve konunun tüm yönleri ile incelendiği bilgisini verdi.

CİHAN

Yorumlar