Hatay'da 'torbacılara' şafak operasyonu

Hatay’da yeni yıl öncesinde eğlence merkezlerinde uyuşturucu satımının önüne geçebilmek için torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Hatay'da 'torbacılara' şafak operasyonu

Hatay’da yeni yıl öncesinde eğlence merkezlerinde uyuşturucu satımının önüne geçebilmek için torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Gözaltına alınan 40 kişiden 30'u sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Hatay Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin bir yıldır sürdürdüğü teknik takibin ardından sokaklarda uyuşturucu satan kişilere yönelik operasyon için düğmeye basıldı. Ekipler yeni yıl öncesinde özellikle eğlence mekanlarında ve okul önlerinde uyuşturucu satan ve torbacı olarak adlandırılan şahısların evlerine şafak vakti baskın yaptı. Gözaltına alınan 40 kişiden 8'i çocuk 30 şüpheli adliyeye sevk edildi. Zanlılar emniyetten çıkartılırken kendilerini görüntülemeye çalışan basın mensuplarına saldırmak istedi.

Gözaltına alınan 40 kişiden 34'ünün farklı suçlardan daha öncede sabıkaları olduğu öğrenilirken, operasyonda 192 gram esrar, 10 adet captagon hap ve 3 adet extacy hap ele geçirildi.
CİHAN

Yorumlar