Hatay Anafen TEOG'da 5 Türkiye birincisi çıkardı

Hatay Anafen Dershaneleri, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında, 5 Türkiye birincisi çıkardı. Anafen Dershaneleri öğrencilerinden Arda Çapar, Beste Boso, Tarık Polat, Tolga Şahin ve Zehra Söylemez 8. Sınıf TEOG sınavında...

Google Haberlere Abone ol
Hatay Anafen TEOG'da 5 Türkiye birincisi çıkardı

Hatay Anafen Dershaneleri, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında, 5 Türkiye birincisi çıkardı. Anafen Dershaneleri öğrencilerinden Arda Çapar, Beste Boso, Tarık Polat, Tolga Şahin ve Zehra Söylemez 8. Sınıf TEOG sınavında soruların tamamını doğru cevaplandırarak 100 tam puan ile Türkiye birincisi oldular.

Anafen Dershanesi Müdürü Rıza Öztürk, öğrencilere Hatay'a bu başarıyı yaşattıkları için teşekkür etti. Türkiye dereceleri çıkarmanın tesadüf olmadığını birinci TEOG'da 3 Türkiye birincisi çıkardıklarını anlatan Öztürk, ikinci TEOG'da 5 Türkiye birincisiyle başarılarının daimi olduğunu ifade etti.

Öztürk ayrıca bu başarının, verilen dökümanın, yapılan rehberlik faaliyetlerinin, kaliteli öğretmen ve planlı çalışmanın ürünü olduğunu kaydetti.

CİHAN

Yorumlar