Hastanelerin yönetiminin tek çatı altında toplanması hizmet kalitesini artırdı

Vali Münir Karaloğlu, “Hastanelerin yönetiminin tek çatı altında toplanması hizmet kalitesini artırdığı gibi vatandaş ve personel memnuniyeti de sağlanmış oldu.” dedi.Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel...

Google Haberlere Abone ol
Hastanelerin yönetiminin tek çatı altında toplanması hizmet kalitesini artırdı

Vali Münir Karaloğlu, “Hastanelerin yönetiminin tek çatı altında toplanması hizmet kalitesini artırdığı gibi vatandaş ve personel memnuniyeti de sağlanmış oldu.” dedi.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ni ziyaret etti. Genel Sekreter Op. Dr. Yavuz Baştuğ’u makamında ziyaret eden Karaloğlu, idari, mali ve tıbbi hizmetler başkanları ile tanışıp bilgi aldı. Daha sonra Op. Dr. Yavuz Baştuğ, Vali Karaloğlu’na Bursa’daki sağlık tesislerinin idari, mali, ve tıbbi durumları ile ilgili bir brifing sundu. Evde bakım hizmetlerini mutlaka artırmak gerektiğinin altını çizen Münir Karaloğlu, “Hastanelerin yönetiminin tek çatı altında toplanması hizmet kalitesini artırdığı gibi vatandaş ve personel memnuniyeti de sağlanmış oldu.” ifadesini kullandı.

Bursa’da sağlık tesislerinin hizmet kapasitesini artırıp yeni birimler açtıklarını anlatan Baştuğ, “Acil servis ve poliklinik alanlarını revize edildi. Yoğun bakım yatak kapasitesi yüzde 16 artırıldı. Hastaneleri mali yönden iyi idare edip borçlarını sıfırladık. Döner sermaye dağıtım oranını artırarak personel memnuniyetini yükseltip, hastalarımızın daha güler yüzlü ve daha iyi hizmet almalarını sağladık.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar