Hastane yöneticisinin görevine iadesi için imza toplandı

Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde kısa bir süre önce görevden alınan Hastane yöneticisi Op.

Google Haberlere Abone ol
Hastane yöneticisinin görevine iadesi için imza toplandı

Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde kısa bir süre önce görevden alınan Hastane yöneticisi Op.Dr Adnan Tuna'nın görevine iadesi için mesai arkadaşları imza toplandı. Toplanan yaklaşık 400 imza, Kamu Hastaneler Birliği Batman Genel Sekreterliği aracılığıyla Sağlık Bakanlığı'na gönderilecek.

İmza kampanyasına destek veren bazı doktor, hemşire ve hizmetliler hastane yöneticisi olarak çalışan Op.Dr Adnan Tuna'nın dürüst ve özverili çalışmaları ile bilindiğini belirterek, Tuna'nın hastaneye kazandırdığı K.V.C Anjiyografi, Onkoloji, Gastroentoloji, yoğun bakımlar vb servislerle hasta mağduriyetini en aza indirdiğini ve sevklerin önüne geçilmesini sağladığını söyledi.

İmza toplayan personel, Tuna'nın, bölge halkı ve hastane personeli tarafından sevilen sayılan, Sağlık Bakanlığı'nın kalite performans değerlendirmelerinden yüksek puan alan ve takdir edilen bir yönetici olduğunu ileri sürerek hastane yöneticisi Adnan Tuna'nın göreve iadesini talep etti. Toplanan yaklaşık 400 imzanın Kamu Hastaneler Birliği Batman Genel Sekreterliği aracılığıyla Sağlık Bakanlığına gönderileceği belirtildi.
CİHAN

Yorumlar