Hastane önü savaş alanına döndü

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi önü, göstericiler ve polis arasında yaşanan çatışma sebebiyle adeta savaş alınana döndü. Polis taş, bilye ve sopalarla saldıran göstericilere biber gazı, tazyikli su ve plastik mermiyle müdahale...

Google Haberlere Abone ol
Hastane önü savaş alanına döndü

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi önü, göstericiler ve polis arasında yaşanan çatışma sebebiyle adeta savaş alınana döndü. Polis taş, bilye ve sopalarla saldıran göstericilere biber gazı, tazyikli su ve plastik mermiyle müdahale etti. Polisle göstericiler arasındaki çatışma sürüyor.

Darülaceze Caddesi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünden Taksim’e yürümek isteyen gruba polis izin vermedi. Çoğunluğu yüzleri maskeli olan göstericiler polise sapanla taş ve bilye fırlattı. Söktükleri kaldırım taşlarını da polise atan gruba polisin müdahalesi gecikmedi. Polis, biber gazı plastik mermiyle grubu dağıtmaya çalıştı. TOMA da göstericilere tazyikli suyla müdahalede bulundu.

Polisten kaçan göstericiler Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi içine ve önüne sığındı. Bir grup gösterici de Okmeydanı istikametine kaçtı. Korsan göstericiler bu sırada E-5’te önlem alan çevik kuvvet polislerini taşladı. Polis de biber gazı ve plastik mermiyle karşılık verdi. Polis helikopteri de havadan kontrol uçuşu yaptı.

Darülaceze Caddesi Okmeydanı ile Çağlayan arasındaki bölümünde polisle göstericiler arasındaki çatışmalar sürüyor.

CİHAN

Yorumlar