Hastane dönüşü kaza yapan araçtaki hastayı itfaiye kurtardı

Kadıköy'de, 3 kişinin içinde bulunduğu bir minibüs, ıslak zemin nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi. İki kişinin yaralandığı kaza sırasında araç içinde mahsur kalan yatalak bir hasta, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kaza, saat...

Google Haberlere Abone ol
Hastane dönüşü kaza yapan araçtaki hastayı itfaiye kurtardı

Kadıköy'de, 3 kişinin içinde bulunduğu bir minibüs, ıslak zemin nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi. İki kişinin yaralandığı kaza sırasında araç içinde mahsur kalan yatalak bir hasta, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kaza, saat 14.00 sıralarında E-5 karayolu Acıbadem mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kazım Özcan, 34 KN 9958 plakalı minibüsle 74 yaşındaki annesi Hatice Özcan'ı Haydarpaşa Numune Eğitim ve Hastanesi'ne götürdü. Tedavisini yaptırdıktan sonra dönüşe geçen Özcan, seyir halindeyken önündeki bir aracın aniden yavaşlaması sırasında direksiyon hakimiyetini kaybetti. Özcan'ın kullandığı otomobil orta refüjdeki beton bariyerlere çarparak yan yattı. Kaza sırasında Özcan'ın eşi Sakine Özcan kolundan hafif şekilde yaralanırken annesi Hatice Özcan, oturduğu engelli sandalyesinden düştü. Koltukların arasına sıkışan yaşlı kadını çevredeki vatandaşlar da kurtaramayınca itfaiye ekiplerinden yardım istendi.

Bir süre sonra gelen sağlık ve itfaiye ekipleri yaşlı kadını sıkıştığı yerden çıkarmak için büyük çaba gösterdi. Yaşlı kadın yaklaşık 20 dakika süren çalışmalardan sonra çıkartıldı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Hatice Özcan (74) tedavi altına alındı. Kolundan yaralanan Sakine Özcan da aynı ambulansla hastaneye götürüldü. Olay yerinde kazayı anlatan Kazım Özcan, "Yatalak annemi hastaneye götürmüştüm. Önümdeki araba firen yapınca kaza yaptım." dedi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. CİHAN

Yorumlar