Hastane çevresi 3 milyon TL’lik yatırımla yenileniyor

Nevşehir Devlet Hastanesi’nde, bu ay içerisinde başlatılan çevre düzenlemesi ve yol genişletme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Nevşehir Belediyesi, 3 milyon TL’yi aşkın bir harcama ile Nevşehir Devlet Hastanesi'ne 2 bin civarında...

Google Haberlere Abone ol
Hastane çevresi 3 milyon TL’lik yatırımla yenileniyor

Nevşehir Devlet Hastanesi’nde, bu ay içerisinde başlatılan çevre düzenlemesi ve yol genişletme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Nevşehir Belediyesi, 3 milyon TL’yi aşkın bir harcama ile Nevşehir Devlet Hastanesi'ne 2 bin civarında aracı alacak otopark alanı, çocuk oyun alanı, dinlenme birimleri ve diğer sosyal donatıları haziran ayında tamamlamayı hedefliyor.

Çalışmaların aralıksız devam ettiği Devlet Hastanesi çevresinde, Belediye Başkanı Hasan Ünver denetimlerini de sürdürüyor. Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Vali Mehmet Ceylan, Ünver’den bilgi aldı.

Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Atila Oğuz Boyalı’nın da hazır bulunduğu incelemede, Ünver çalışma yapılan hastane çevresini gezdirerek bilgiler aktardı.

Haziran ayı içerisinde hizmete kazandırılacak alanda 2 bini aşkın araçlık bir otopark alanı oluşturulacak. Hastaneye ulaşımda 30 metrelik bir yol genişliğinin de sağlanacağı çalışmalarla birlikte ambulansların acil servis bölümüne ulaşımı için de oldukça geniş bir yol ağı da oluşturuluyor.

Trafik düzensizliğinin de sona erdirileceği bu alanda ayrıca, yeşil alanlar oluşturularak burada hastaneden yararlanacak kişilerin çocukları için de bir de çocuk oyun grupları konulacak ve dinlenme bölümleri oluşturulacak.

CİHAN

Yorumlar