Hastalar diyalizdeyken yangın çıktı

Muğla’nın Fethiye ilçesindeki özel diyaliz merkezinin çatı katında çıkan yangında hastalar korku dolu anlar yaşadı.

Google Haberlere Abone ol
Hastalar diyalizdeyken yangın çıktı

Muğla’nın Fethiye ilçesindeki özel diyaliz merkezinin çatı katında çıkan yangında hastalar korku dolu anlar yaşadı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın bütün binaya yayılmadan söndürülürken olası bir felaketin eşiğinden dönüldü.

Foça Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı 943 Sokak üzerinde bulunan bir diyaliz merkezinin çatı katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede çatının tamamını saran alevleri fark eden vatandaşlar, itfaiye ekiplerine haber verdi. Bu sırada binanın alt katında bulunan 25 diyaliz hastası tahliye edildi. Birçoğu tekerlekli sandalyelerle binanın dışına çıkan hastaların, gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü.

Olay yerine gelen Fethiye, Ölüdeniz ve Karaçulha belediyelerine ait 6 itfaiye aracı ile yangına müdahale edildi. Yangın, ekiplerin yaklaşık 45 dakikalık çalışması sonucu söndürülebildi. Yangında dumandan etkilenen bir hasta da olay yerine gelen ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Yangın çıktığı sırada diyalizden yeni çıktığını anlatan İlknur Yılmaz, “Çatı katının yandığını söylediler ve bizi panikle binadan dışarı çıkardılar. Çok şükür ki kimse yaralanmadı.” dedi. CİHAN

Yorumlar