Hasta ziyaretine geldi, tren altında can verdi

Samsun’da meydana gelen olayda, tren yolundan yaya olarak piknik alanına geçmeye çalışan 72 yaşındaki Mehmet Aktaş, yük treninin altında kalarak hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Hasta ziyaretine geldi, tren altında can verdi

Samsun’da meydana gelen olayda, tren yolundan yaya olarak piknik alanına geçmeye çalışan 72 yaşındaki Mehmet Aktaş, yük treninin altında kalarak hayatını kaybetti. Kana bulanan tren raylarını temizlemek için olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı.

Canik ilçesi Yenimahalle mevkiinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Mehmet Aktaş, hasta ziyaretinde bulunmak için Çarşamba ilçesinden Samsun’a gelmişti. Minibüsten inerek tuvalet ihtiyacını gidermek için tren yoluna giren Aktaş, o sırada Gelemen mevkiinden gelen yük trenini fark edemedi. Trenin altında metrelerce sürünen Aktaş, olay yerinde hayatını kaybetti. Babasının ölümüne şahit olan oğlu Hasan Aktaş ise şoka girdi. Çevreden yetişenler tarafından teskin edilmeye çalışan Hasan Aktaş, babasının vefatını yakınlarına telefonla aktarmakta sıkıntı yaşadı.

Olay yerine gelen polis, trenin makinistlerinden Y.Y. ve S.Ü.’yü, ifadelerini almak için gözaltına aldı. Mehmet Aktaş'ın cesedi trenin altından çıkartılıp cenaze aracına konularak, otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın meydana geldiği alan itfaiye görevlileri tarafından temizlendi.
CİHAN

Yorumlar