Hasta yakını, güvenlikçilerle arbede sırasında 3. kattan yere çakıldı

Mersin’de ameliyat olan ağabeyini ziyarete gelen genç, kendisini uyaran güvenlikçilerle yaşadığı arbede sonrasında asansörün kapısı açılınca 3.

Google Haberlere Abone ol
Hasta yakını, güvenlikçilerle arbede sırasında 3. kattan yere çakıldı

Mersin’de ameliyat olan ağabeyini ziyarete gelen genç, kendisini uyaran güvenlikçilerle yaşadığı arbede sonrasında asansörün kapısı açılınca 3. kattan yere çakıldı. Talihsiz genç asansör kapısı açılmayınca uzun süre kurtarılmayı bekledi.

Alınan bilgiye göre Yılmaz Öcal (30), Toros Devlet Hastanesi’nde ameliyat olan ağabeyi Ramazan Öcal’ı ziyaret için 3. katta bulunan yoğun bakım ünitesine çıktı. Güvenlik görevlileri, bir süre koridorda bekleyen Yılmaz Öcal’ın dışarı çıkmasını istedi. Bu sırada güvenlik görevlileri ile Yılmaz Öcal arasında çıkıp çıkmama konusunda tartışma yaşandı. İddiaya göre görevlilerle Öcal arasındaki arbede sırasında çarpmanın etkisiyle asansör gelmediği halde kapısı bir anda açıldı. Kapıya dayalı vaziyette olan Yılmaz Öcal, 3. katın asansör boşluğundan yere çakıldı. İtfaiye, polis ve hastane görevlileri, acı içinde kıvranan Öcal’ı kurtarmak için seferber oldu. Asansörün kapısı açılmayınca itfaiye ekipleri merdiven sarkıtmayı denedi ancak bunda da başarılı olunamadı. Yapılan çalışmalar sonunda asansörün kapısı açıldı, ağır yaralanan Öcal sedyeye konularak tedavi altına alındı. Hastaneye gelen yakınları, olaya tepki gösterdi. CİHAN

Yorumlar