Hasta, halatı kopan asansörde mahsur kaldı

Adana Kozan Devlet Hastanesi’nde asansör halatının kopması sonucu bir hasta mahsur kaldı. Yaralanan hasta, yaklaşık bir saati aşkın çalışma sonrası kurtarıldı.    Hastanenin 5. katında fıtık ameliyatı sonrası aşağıya...

Google Haberlere Abone ol
Hasta, halatı kopan asansörde mahsur kaldı

Adana Kozan Devlet Hastanesi’nde asansör halatının kopması sonucu bir hasta mahsur kaldı. Yaralanan hasta, yaklaşık bir saati aşkın çalışma sonrası kurtarıldı.

    Hastanenin 5. katında fıtık ameliyatı sonrası aşağıya inmek için asansöre binen Zekai Sedefoğlu (45), hasta asansörün halatının kopması nedeniyle 4. katta mahsur kaldı. Asansörde bulunan Zekai Sedefoğlu yaklaşık bir saati aşkın çalışma sonrası asansörden kurtarıldı.

    Çok sayıda polis ekibi önlem alırken, itfaiye ve Adana Büyükşehir Belediyesi Cankur ekipleri de olay yerine gelerek çalışmalara destek verdi. Asansörden kurtarılan Sedefoğlu tedavi altına alındı. Sedefoğlu buradaki tedavisinin ardından Adana Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. Sedefoğlu’nun vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi.

    Hastane yetkilileri, asansörün periyodik bakımlarının zamanında yapıldığını, halatın neden koptuğunu araştırdıklarını söyledi. CİHAN

Yorumlar