Hasta çocuklar, 23 Nisan'da unutulmadı

Çukurova Üniversitesi Bahcalı Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda unutulmadı.

Google Haberlere Abone ol
Hasta çocuklar, 23 Nisan'da unutulmadı

Çukurova Üniversitesi Bahcalı Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda unutulmadı. Çukurova Hasta Gönüllüleri Derneği’nce Tıp Fakültesi Hipokrat Salonu’nda düzenlenen eğlenceye katılan çocuklar, bir an dahi olsa hastalıklarını unutarak gönüllerince eğlendi.

Çukurova Hasta Gönüllüleri Derneği tarafından Balcalı Hastanesi'nde tedavi gören çocuklara yönelik 23 Nisan etkinliği düzenlendi. Hediyelerin verildiği etkinliğe katılan çocuklar, dans ederek programın tadını çıkardı. Palyaçoların çocuklara balonlarla hediyeler yaptığı programda konuşan Çukurova Hasta Gönüllüleri Derneği Başkanı Güngör Uysal, etkinliği her yıl sürdürdüklerini ifade etti. Ameliyatta olan ve tedavileri bitmeyen çocukların eğlenceye katılamadığından ötürü her birini tek tek ziyaret edip hediyeler vereceklerini vurgulayan Uysal, herkese teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar