Hasköy-Mutki güvenlik yolu ulaşıma açılıyor

Muş'un Hasköy ilçesi ile Bitlis'in Mutki ilçesi arasında bulunan güvenlik yolunda başlatılan karla mücadele çalışmaları devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Hasköy-Mutki güvenlik yolu ulaşıma açılıyor

Muş'un Hasköy ilçesi ile Bitlis'in Mutki ilçesi arasında bulunan güvenlik yolunda başlatılan karla mücadele çalışmaları devam ediyor. Kar kalınlığının 1,5 ile 2 metreyi bulduğu yolda 4 gündür aralıksız çalışmaların yapıldığı belirtildi.

Muş'un Hasköy ilçesi ile Bitlis'in Mutki ilçesi arasında bulunan güvenlik yolunda başlatılan karla mücadele çalışmaları devam ediyor. Kar kalınlığının 1,5 ile 2 metreyi bulduğu yolda 4 gündür aralıksız çalışmaların yapıldığı belirtildi. Muş İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri tarafından güvenlik yolunda 4 gündür devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri, ekiplerin ilerlemekte oldukça güçlük çektiklerini kaydetti. Kar nedeniyle kapanan yolda kar kalınlığının yer yer 1,5 ile 2 metreyi bulduğunu belirten İl Genel Meclis Üyeleri, 1 kepçe ile yolu ulaşıma açmaya çalışıldığını vurguladılar. 15 gündür güvenlik yolunun ulaşıma kapalı olduğunu belirten Ak Parti Hasköy İl Genel Meclis Üyesi Alican Aykut, "Hasköy-Mutki güvenlik yolunun açılma çalışmalarında bulunuyoruz. Yaklaşık 18 kilometrelik yolun 15 gündür kapalıydı. Özel idare ekiplerimiz 4 gündür gecesini gündüzüne katarak bu yolun açılması için çalışmaları devam ediyor. Yarın yolumuz açılacaktır. Aynı zamanda bu yol Hasköy esnafımızın can damarıdır. Gerçekten esnafımız 14-15 gündür büyük sıkıntı yaşamaktadır." dedi.

Güvenlik yolunda karla mücadele çalışmalarını sürdüren ekip ile bir araya gelen İl Genel Meclis üyeleri iş makinesi operatörlerine tatlı ikramında bulundu.



CİHAN

Yorumlar