Haşim Kılıç, öğrencilerle selfie çektirdi

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Kırıkkale Üniversitesi’nde öğrencilere ‘Anayasa Yargısı’ adlı konferans verdi. Konferans çıkışında Başkan Kılıç, Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri Murat Andızoğlu,...

Google Haberlere Abone ol
Haşim Kılıç, öğrencilerle selfie çektirdi

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Kırıkkale Üniversitesi’nde öğrencilere ‘Anayasa Yargısı’ adlı konferans verdi. Konferans çıkışında Başkan Kılıç, Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri Murat Andızoğlu, Süleyman Baş ve Celal Işıktaş’ın teklifini geri çevirmeyip selfie çektirdi.

Kılıç, Hukuk Fakültesi Kocatepe Salonu’nda basına kapalı olarak düzenlenen konferansa katıldı. Konferans 2 saat sürdü. Daha sonra Kılıç, Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bilgin’in makamına geçti. Burada Dekan Bilgin’le bir süre sohbet etti. Yoğun güvenlik tedbirleri altında makam aracına gelen Kılıç, basın mensuplarının soru sormak istemelerine cevap vermedi. Kılıç, burada hatıra fotoğrafı ve Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri Murat Andızoğlu, Süleyman Baş ve Celal Işıktaş’ın teklifini geri çevirmeyip selfie çektirdi.

Selfie çektiren öğrencilerden Murat Andızoğlu, konferansın çok güzel geçtiğini belirtip, “Zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Soru ve cevap kısmında Kılıç, çok güzel açıklamalar yaptı. Bizi en çok mutlu eden olay ise benim ve arkadaşlarımla selfise çektirmesi oldu.” dedi.

Konferansa Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız, Baro Başkanı Ayhan Yılmaz, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. CİHAN

Yorumlar