Haşim Kılıç görevinden ayrıldı

Bursa perakende sektörünün önemli platformlarından Bursa PERDER’de Başkan Haşim Kılıç görevinden ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
Haşim Kılıç görevinden ayrıldı

Bursa perakende sektörünün önemli platformlarından Bursa PERDER’de Başkan Haşim Kılıç görevinden ayrıldı. Haşim Kılıç’tan boşalan başkanlık koltuğuna Mustafa Gürel getirildi.

    Bursa PERDER’de kan değişikliği yaşandı. Bursa PERDER başkanlık görevinden ayrılan Haşim Kılıç’ın yerine başkanlığa Mustafa Gürel getirildi. Yönetim Kurulu’na verdiği yemekli toplantıda başkanlık görevini Haşim Kılıç’tan devralan Bursa PERDER yeni Başkanı Mustafa Gürel, “Başkanımız göreve geldiği ilk günden itibaren gerek yönetim kurulu üyeleri olarak bizlerle gerekse de diğer üyelerimizle birlik içerisinde hareket ederek, Bursa PERDER’i en iyi şekilde temsil etti. Bu anlamda kendilerine teşekkür diyorum.” dedi.

    Devraldığı başkanlık görevini bir bayrak yarışına benzeten Gürel, “Nihayetinde bu bir bayrak yarışıdır. Başkanımızdan almış olduğumuz bu bayrağı var gücümüzle çalışarak daha da yukarıya taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” diye konuştu. Başkanlık süresince birlik ve beraberliği bozmamaya özen göstereceklerinin altını çizen Gürel, sözlerini şu cümlelerle tamamladı: “Var olanın üzerine koyarak, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile aktif olacağımız sistemli ve planlı bir yol haritası izleyeceğiz. İzleyeceğimiz bu yol haritasıyla da Bursa PERDER olarak, 2014’ü kendimize avantaja çevirip pek çok projeyi hayata geçireceğiz.”

    Toplantının sonunda Bursa PERDER Başkanı Mustafa Gürel, başarılı çalışmalarından ötürü Haşim Kılıç’a plaket takdim etti. CİHAN

Yorumlar