Hasan Basri Havalimanı'nda yaralanan genci ziyaret etti

Kocaeli Valisi Güzeloğlu, darbe girişimine direnmek için gittiği Atatürk Havalimanında yaralanan Halil İbrahim Koşdaş'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti

Google Haberlere Abone ol
Hasan Basri Havalimanı'nda yaralanan genci ziyaret etti
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine direnmek için gittiği Atatürk Havalimanı'nda yaralanan 18 yaşındaki Halil İbrahim Koşdaş'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

İzmit'te bir özel hastanede tedavisi devam eden Koşdaş'ı ziyaret eden Güzeloğlu, Halil İbrahim Koşdaş ile bir süre sohbet edip, yetkililerden sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.

Güzeloğlu, ziyarette Koşdaş'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Koşdaş gibi canını düşünmeden ortaya atanlar sayesinde milletin iradesine kast eden hainleri bertaraf ettiklerini anlatan Güzeloğlu, "Milletimizin sahip olduğu bütün değerleri ve zenginlikleri senin gibi kahramanların ortaya koyduğu emeklerle hainlere vermedik." diye konuştu.

Güzeloğlu, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifa diledi.

Olay gecesini anlatan Koşdaş da darbe girişimi gecesi babasıyla Florya'da seramik işini yaptıkları bir inşaatta olduklarını söyledi.

Darbe girişimi haberini aldıktan sonra dışarı çıktıklarını ifade eden Koşdaş, "10-15 kişiydik, Atatürk Havalimanı'na gittik. Pistin ucunda asker dolu kamyon gördük. Taş atacaktık onlara gitmeleri için. Bir askerin gözümün içine baktığını gördüm. Yanlarına yaklaştığımız zaman zaten bize ateş ettiler. Galiba yanımdakiler de öldü. O an bilincim kapanmadı, Kelime-i Şehadet getirdim ölürüm diye ama Allah canımı almadı." ifadelerini kullandı.

Baba Nevzat ve anne Füsun Koşdaş, ziyaretinden dolayı Güzeloğlu'na teşekkür etti.

Yorumlar