Harita Mühendisleri Samsun Şubesi yeni başkanını seçti

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Samsun Şubesi'nin yapılan olağan genel kurul toplantısında, başkanlığa Samsun Tapu ve Kadastro 10.

Google Haberlere Abone ol
Harita Mühendisleri Samsun Şubesi yeni başkanını seçti

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Samsun Şubesi'nin yapılan olağan genel kurul toplantısında, başkanlığa Samsun Tapu ve Kadastro 10. Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Akkul seçildi.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Samsun Şubesi'nin olağan genel kurul toplantısı, Samsun Tapu ve Kadastro 10. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Samsun Tapu ve Kadastro 10. Bölge Müdürü Hasan Özalban'ın divan başkanlığını yaptığı toplantıda Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Ertuğrul Çöl ve Samsun Tapu ve Kadastro 10. Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Akkul başkanlık için yarıştı. Çarşaf liste şeklinde gerçekleşen ve 462 kayıt üyenin 224'ünün oy kullandığı seçimde Mustafa Akkul 125 oy aldı. 95 oy alan ve 14 yıldır Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanlığı görevini yürüten Ertuğrul Çöl'e karşı seçimi kazanan Akkul, şube başkanlığı görevine seçildi.

Seçim sonrası oluşan Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanlığı yönetim kurulu asil üyeleri şu şekilde oluştu: Mustafa Akkul, Ersen Genç, Mustafa Tok, Hakan Bursa, Emre Hiçsönmez, Murat Keleşoğlu, Ali Ün. CİHAN

Yorumlar