Harçlıklarıyla 100 öğrenciyi giydirdiler

Ardahan Gençlik, Birlik ve Dayanışma Derneği'nin (AGBD) öğrencilerden oluşan üyeleri harçlıklarıyla, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerine giysi yardımında bulundu. Bir ay önce faaliyete geçen dernek, Ardahanlı gençlerden ve Ardahan'da...

Google Haberlere Abone ol
Harçlıklarıyla 100 öğrenciyi giydirdiler

Ardahan Gençlik, Birlik ve Dayanışma Derneği'nin (AGBD) öğrencilerden oluşan üyeleri harçlıklarıyla, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerine giysi yardımında bulundu.

Bir ay önce faaliyete geçen dernek, Ardahanlı gençlerden ve Ardahan'da üniversite okuyan öğrencilerden bir araya geliyor. Derneğin bütçesi ise gençlerin kendi harçlıklarından ibaret. Atatürk İlköğretim Okulu'na ellerinde yardım paketleriyle giden dernek üyeleri, çocukları sevindirdi. Sınıfları gezerek tüm öğrencilere harçlıklarıyla aldıkları giysi paketlerini dağıtan dernek üyeleri, çocukların gözlerindeki sevinci görünce tüm yorgunluklarını unuttu.

Dernek Başkanı İbrahim Taştemir, "Bugün bizlerde ap ayrı bir mutluluk var. Derneğimizi kuralı yaklaşık bir ay gibi kısa bir süre oldu. Derneğimiz henüz kısa bir zaman diliminde kurulmuş olmasına rağmen ilk faaliyetimiz başarılı ve erken olmuştur. Genç kardeşlerimizin mutlu olması bizleri de mutlu etti. Bizler bu yardımları tamamen derneğimizin bünyesindeki üniversite öğrencilerimizden, Ardahanlı gençlerden ve de hayra ortak olmak isteyen vatandaşlarımızın biriktirdikleriyle alındı. Gerçekten de ortada güzel bir niyet vardır. Arkadaşlarımızın harçlıklarıyla ne kadar da olsa minik kardeşlerini sevindirmek için yardımda bulunmalarını çok takdir ettim. Bu bir ilk oldu derneğimiz için. Bundan sonra böyle toplumsal ve sosyal faaliyetler için çalışmaya devam edeceğiz. Ayrıca bizlere vakit ayırdıkları için Yusuf Ocak, Uğur İlbasmil, Deniz Dark, Erkan Çimen, Ufuk Evliyaoğlu kardeşlerime de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim." dedi.

Dernek üyelerinden Tanju Bozkurt ise duygularını şöyle ifade etti: "Çok heyecanlı ve mutlu bir gün geçirdim. Çocuklarımızın gözlerindeki o mutluluğu görünce inanın dünyalar benim oldu. Mutluyum çünkü ülkemin gençlerinin yüzünü güldürdüm. Derneğimiz henüz çok yeni. Gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizi, insanlarımızı ve yarının geleceği çocuklarımızı seviyorum. Tüm gayretimiz onlar için olacak." CİHAN

Yorumlar