Haraç için geldikleri işyerinde polisi görünce çatışmaya girdiler

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, bir işyerine haraç almaya gelen şahıslar, ihbar üzerine daha önceden önlem alan polis ekiplerine ateş açtı.

Google Haberlere Abone ol
Haraç için geldikleri işyerinde polisi görünce çatışmaya girdiler

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, bir işyerine haraç almaya gelen şahıslar, ihbar üzerine daha önceden önlem alan polis ekiplerine ateş açtı. Kısa süreli yaşanan çatışmada bir polis elinden yaralanırken, zanlılar olay yerinden kaçtı.

Olay, saat 18.00 sıralarında 4311 sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, daha önceden H.B.’ye ait işyerine gelen 2 kişi, kendileri için bir miktar para istedi. Parayı almak için tekrar geleceklerini söyleyen şahıslar işyerinden ayrıldı. İşyeri sahibi durumu polise bildirerek yardım istedi. Sokak üzerinde önlem alan polis ekipleri şahısların gelmesini beklemeye başladı. Sanayi içinde bulunan işyerine gelen şahıslar polisi fark edince ateş etmeye başladı. Polislerin de karşılık vermesinin ardından çıkan çatışmada bir polis elinden yaralanırken, 2 şüpheli yaya olarak kaçmayı başardı. Yaralanan polis hastaneye kaldırıldı. Bu sırada olay yerine çok sayıda takviye ekip sevk edildi.

Şahısların çok sayıda suç kayıtlarının bulunduğu öğrenilen, yakalanmaları için başlatılan çalışma devam ediyor.
CİHAN

Yorumlar