Hanımlar bilgisayar sertifikası aldı

Ankara Pursaklar Belediyesi Nezaket Hanımevi’nde bilgisayar kursuna katılan hanımlar eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldı.Nezaket Hanımevi, kadınları meslek sahibi yapmaya devam ediyor. Çok sayıda üyesi ile ilçede önemli hizmetlere...

Google Haberlere Abone ol
Hanımlar bilgisayar sertifikası aldı

Ankara Pursaklar Belediyesi Nezaket Hanımevi’nde bilgisayar kursuna katılan hanımlar eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldı.

Nezaket Hanımevi, kadınları meslek sahibi yapmaya devam ediyor. Çok sayıda üyesi ile ilçede önemli hizmetlere imza atan hanım evlerinde spor faaliyetleri yanı sıra değişik branşlarda kurslar düzenleniyor. İngilizce, Arapça, Bilgisayar, tezhip, iğne oyası, çocuk bakamı gibi kurslara katılan hanımlar eğitimlerini tamamlayarak sertifika almaya hak kazanıyor. Halk Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen bilgisayar kursuna katılan çok sayıda hanım, 160 saatlik eğitimlerini tamamlayıp MEB onaylı 'Bilgisayar Kullanımı, Bilgisayar İşletmenliği' sertifikasını aldı. Sertifika alan hanımlar mutluluklarını pasta keserek kutladı.

CİHAN

Yorumlar