Hamile kadını öldürdükleri iddia edilen 3 kişi yakalandı

Kahramanmaraş’ta 4 aylık hamile kadın bıçaklayarak öldürdükleri öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Hamile kadını öldürdükleri iddia edilen 3 kişi yakalandı

Kahramanmaraş’ta 4 aylık hamile kadın bıçaklayarak öldürdükleri öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı.

Hafta sonu erkek arkadaşıyla birlikte evden ayrıldıktan sora kendisinden bir daha haber alınamayan 23 yaşındaki Sevda S.’nin bulunması için çalışma başlatan polis, ihbar üzerine genç kadının cesedini merkeze bağlı Ilıca beldesinde toprağa gömülü vaziyette buldu. Otopsinin ardından olayın cinayet olduğunun anlaşılması üzerine harekete geçen Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan araştırmada, 4 aylık hamile olan Sevda S.’nin, Osman A. (21) adındaki erkek arkadaşıyla evlenmek istediği belirlendi.

Araştırmaların bu yönde yoğunlaştıran polis, hafta sonu Osman A.’nın kız arkadaşıyla görüştüğü ve görüşmenin ardından genç kadını 5 bıçak darbesiyle öldürdükten sonra cesedi, arkadaşları Mehmet T. (19) ve Ali K.'nın da (18) yardımıyla merkeze bağlı Ilıca beldesinde baraj kenarına gömdüğü ortaya çıktı.

Osman A.’yı bulmak için önce Mehmet T. (19) ve Ali K. (18) gözaltına alan polis, cinayetin ardından Amasya’ya kaçtığı belirlenen Osman A.’yı yakalayarak Kahramanmaraş’a getirdi.

Emniyetteki sorgusunda kendisine yöneltilen suçlamaları kabul eden Osman A., başka bir kişiyi sevdiğini, kız arkadaşı Sevda S. ile evlenmemek için cinayeti işlediğini itiraf etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından Osman A. ve 2 arkadaşı ‘gebe olduğu bilinen kadını kasten öldürme’ suçundan adliyeye sevk edildi.

Bu arada, otopsisi yapılan Sevda S.’nin merkeze bağlı Kale kasabasında bu sabah toprağa verildiği öğrenildi.


CİHAN

Yorumlar