Hami-Yet anneleri yemekte bir araya geldi

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı tarafından hayata geçirelen Hami-Yet Projesi kapsamında Kadışehri Kaymakamı Ali Doğan ilçedeki Hami-Yet anne ve çocuklarına yönelik yemek ikramında bulundu. Yozgat ve ilçelerinin yanı sıra pek çok ilde hayata...

Google Haberlere Abone ol
Hami-Yet anneleri yemekte bir araya geldi

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı tarafından hayata geçirelen Hami-Yet Projesi kapsamında Kadışehri Kaymakamı Ali Doğan ilçedeki Hami-Yet anne ve çocuklarına yönelik yemek ikramında bulundu.

Yozgat ve ilçelerinin yanı sıra pek çok ilde hayata geçirlen Hami- Yet Projesi kapsamında eşi vefat etmiş kadın ve çocuklarına yönelik sosyal ve külterel faaliyetler devam ediyor. Kaymakam Doğan, yemek sonrası yaptığı açıklamada, Hami-Yet ailesi ile bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Kaymakam Doğan, "Öncelikle Soma’da meydana gelen faciada hayatını kaybaden maden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır diliyorum. İnşallah böyle acıları bir daha yaşamayız. Sayın Valimiz Abdulkadir Yazıcı, tarafından hayata geçirilen ve ülkemizin pek çok ilinde uygulamaya konulan örnek proje ile artık eşini kaybetmiş kadın ve çocuklar yalnız olmadıklarını gördü. Proje kapsamında zaman zaman sosyal ve kültürel etkinliklerle bir araya gelerek böyle programlar düzenliyoruz. Geçtiğimiz hafta olan anneler gününde program düzenleyememiştik. Bu vesile ile annelerimizin de gününü kutlamış olduk." dedi.

Konuşmaların ardından anne ve çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

CİHAN

Yorumlar