Hamaldan Erdoğan’a 5 kuruşluk bağış

Mersin'in Tarsus İlçesinde hamallık yapan Cuma Ali Akbaş, 10 Ağustos’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbaakn Recep Tayyip Erdoğan’ın yardım hesabına sembolik olarak 5 kuruşluk bağış yaptı. Tarsus eski buğday pazarı...

Google Haberlere Abone ol
Hamaldan Erdoğan’a 5 kuruşluk bağış

Mersin'in Tarsus İlçesinde hamallık yapan Cuma Ali Akbaş, 10 Ağustos’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbaakn Recep Tayyip Erdoğan’ın yardım hesabına sembolik olarak 5 kuruşluk bağış yaptı.

Tarsus eski buğday pazarı civarında hamallık yaparak geçimini sağlayan Cuma Ali Akbaş (49), Ziraat Bankası’nın Makam Şubesine giderek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için açılan 'Cumhurbaşkanlığı Seçimi Bağış Hesabına' 5 kuruş sembolik bir bağışta bulundu.

Geçtiğimiz günlerde mal beyanını açıklayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın söylenenin aksine fazla zengin olmadığını gördüğünü kaydeden Akbaş, “Başbakanımızın fazla zengin olmadığını gördüm. Bunun üzerine Cumhurbaşkanlığı seçiminde harcaması için açılan yardım hesabına 5 kuruşluk sembolik rakam yatırdım. Ben hamallık yaparak geçimimi sağlıyorum. Bir gün çalışıyor, bazen üç gün iş olmadığı için çalışamıyorum. Müteahhit ve iş adamı olsam daha fazla yatırırdım” diye konuştu.

Cuma Ali Akbaş, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin şimdiden ülkeye hayırlı olmasını diledi. CİHAN

Yorumlar