Haluk Levent: Ucuz kahramanlık yapmak istemedim

Çanakkale'de konser veren ünlü sanatçı Haluk Levent, konseri AK Partili adayın organize ettiğini sonradan öğrendiğini ve şaşırdığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Haluk Levent: Ucuz kahramanlık yapmak istemedim

Çanakkale'de konser veren ünlü sanatçı Haluk Levent, konseri AK Partili adayın organize ettiğini sonradan öğrendiğini ve şaşırdığını söyledi. Levent, “Ucuz kahramanlık yapmak istemedim. Sayın vekilimize telefon açıp ‘Emin misiniz?’ diye sordum. ‘Sen fikirlerinde düşüncelerinle rahat ol, kitleye istediğin gibi şarkı söyle’ cevabını alınca işte buradayım.” diye konuştu.

Levent, Çanakkale’de, AK Parti Çanakkale Milletvekili ve AK Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı Mehmet Daniş tarafından organize edilen konserde hayranlarıyla buluştu. İskele Meydanı'nı dolduran hayranları, ünlü sanatçının şarkılarıyla coştu. Neden bir partinin konserine çıktığını da açıklayan Levent, prensip olarak partilerin konserlerine katılmadığını, AK Partili bir adayın düzenlediği konsere davet edilmesinin ise kendisini şaşırttığını söyledi. Levent, “Bir şeyi açıklamak zorundayım. 20 yıllık müzik hayatım, benim dinleyicilerim aynı buradaki gibi oldu. Hiç ötekileştirmedim. Her partiden çocuklar benim konserlerime geldiler. Hiç birisinin babası başka partiye oy veriyor diye onları ötekileştirmedim. Hep kucakladım, yine kucaklıyorum. Bugün söylemek istediğim bir şey var. Ben, siyasi partilerin üyesi değilim. Hiçbir siyasi partinin üyesi değilim. İster AK Parti olsun, ister CHP, ister MHP hiçbir partinin konserlerine ilke olarak katılmıyorum. Burada başka bir şey var. Bir şirketle anlaşma yapılmış. Konserin adı Çanakkale şehitleri olarak. Yani bir CHP, AK Parti diye değil. Bana inanıyorsanız karşınızda söylüyorum bunu açıkça. Yetkililerle konuştum. Bunu belediye başkan adayımızın finanse ettiğini sonradan, artık reklamlar yapılmış, işler bitmiş. Bizim ahlakımızda, konser ahlakımızda ‘ucuz kahramanlık’ yok. Sayın vekilimizi aradım. Dedim ‘Bak, emin misiniz? Ben geliyorum yani’ dedim. Önceki gün aradım, dedim 'Sayın vekilim, yanlışlık olmuş herhalde. Haluk Levent’i getiriyorsunuz. Şimdi siz adaysınız. Ben sanki AK Partili gibi, ya da CHP’li gibi. Hepsini söylüyorum bakın. Mevcut belediyelere, çıkıyorum. İster AK Parti, ister CHP halkın seçtiği belediyelere gidiyorum. Burada ama bir seçim çalışması var. Ben de katkı yapıyorum gibi olmasın.' Açtım telefon, dedim, ‘Bakın, iptal etmek istemiyorum. Bu kadar gençler gelecek. Ucuz kahramanlık yapmak istemiyorum ama, emin misiniz?’ Aynen şunu söyledi; ‘Sen, fikirlerinle, düşüncelerinle rahat ol. Hiç karışmıyoruz. Sen gelen kitleye nasıl şarkılarını söylersen söyle’ dedi. İşte buradayım.” diye konuştu.

Zaman zaman hayranlarının içine girerek şarkı söyleyen ünlü sanatçı, hayranları ile de fotoğraf çektirdi.
CİHAN

Yorumlar