Haluk Levent Twitter yasağını eleştirdi: Bir yerlerde bir terslik var

Rock sanatçısı Haluk Levent, Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaklaşık 3 saat süren bir konser verdi.

Google Haberlere Abone ol
Haluk Levent Twitter yasağını eleştirdi: Bir yerlerde bir terslik var

Rock sanatçısı Haluk Levent, Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaklaşık 3 saat süren bir konser verdi. Konser öncesi soruları cevaplayan Levent, Twitter yasağına tepki gösterdi.

By Jack isimli mekanda sahne alan Levent, mekanı dolduran hayranları ve Çukurovalı hemşehrilerini coşturdu. Adanalı olarak Bodrum’da Çukurovalılar Derneği’nin kurulmasına çok sevindiğini belirten sanatçı, derneğe katkı sağlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Sahne öncesi dernek başkanı Birol Yoleri ile bir araya gelen Levent, derneğe elinden geldiğince destek olmaya çalıştığını vurguladı. Dernek Başkanı Birol Yoleri ise çok heyecanlı olduğunu dile getirdi, geceye katılan bütün hemşehrilerine teşekkür etti.

Levent’e Bodrum Çukurovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği üyelik kartı, dernek başkanı Yoleri tarafından sahnede şarkı söylerken takıldı.

“DÜNYADA ÜÇ, DÖRT ÜLKEDE TWİTTER KAPALI”

Twitter’ın kapatılması ile ilgili soruları cevaplayan Levent, şunları söyledi: “Dünyada kaç ülke var? Diyelim ki iki yüz tane. Bu ülkelerin üç ya da dört tanesinde kapalıdır Twitter. Bunlardan biri de biziz. Halk olarak bu üç, dört ülkenin durumunda olmamalıyız diye düşünüyorum. Bir yerlerde bir terslik var. Bunun için yetkililerin halkı dışarıda rencide edecek duruma düşürmemesi gerekli. Bunu ben söylemiyorum zaten. Bunları Cumhurbaşkanı söyledi.”

Konserin ilerleyen saatlerinde Haluk Levent’e geceye katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Dernek Başkanı Birol Yoleri tarafından teşekkür plaketi verildi. Kocadon ve Levent’in zeybek oynaması büyük alkış topladı. CİHAN

Yorumlar