Halk otobüsünde silahlı saldırı: 2 yaralı

Mersin’de şehir içi taşımacılık yapan özel halk otobüsüne yolcu gibi binen bir kişi sürücüye ve yanındaki yolcuya kurşun yağdırdı.

Google Haberlere Abone ol
Halk otobüsünde silahlı saldırı: 2 yaralı

Mersin’de şehir içi taşımacılık yapan özel halk otobüsüne yolcu gibi binen bir kişi sürücüye ve yanındaki yolcuya kurşun yağdırdı. Saldırgan kendisini bekleyen motorsiklete binerek olay yerinden kaçtı. Yaralı iki kişi hastanede tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, otogardan Çay Mahallesi istikametine seyreden İlhami Erdoğdu’nun kullandığı 33 H 0007 plakalı Eğriçam Halk Otobüsü'ne Turgut Özal Köprüsüne geldiği sırada el kaldıran bir kişi yolcu gibi bindi. Otobüsün hareketinden hemen sonra yüzleri maskeli olduğu öğrenilen saldırgan belinden çıkardığı tabanca ile sürücüye ve yanındaki yolcuya kurşun yağdırdı. Saldırgan kendisini bekleyen motorsikletin arkasına binerek olay yerinden kaçtı.

Vücudunun çeşitli yerlerine mermi isabet eden sürücü İlhami Erdoğdu (34) ile yanında yolcu olarak bulunan Mahir Akdağ (34) ağır yaralandı. Yaralılar Toros Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis yaptığı araştırma sonunda suç aleti tabancayı Hal Mahallesi’ndeki bir çöp konteynırında buldu. Polis olayın failini yakalamak için çalışma başlattı.


CİHAN

Yorumlar