‘Halk Günü’ buluşmaları mahallelere taşınıyor

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, her çarşamba makamında gerçekleştirdiği ‘Halk Günü’ buluşmalarını mahallelere taşıyor. Bu kapsamda gerçekleşecek olan ilk buluşma Etiler Mahallesi’nde olacak. Özlem Kıraathanesi’nde...

Google Haberlere Abone ol
‘Halk Günü’ buluşmaları mahallelere taşınıyor

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, her çarşamba makamında gerçekleştirdiği ‘Halk Günü’ buluşmalarını mahallelere taşıyor.

Bu kapsamda gerçekleşecek olan ilk buluşma Etiler Mahallesi’nde olacak. Özlem Kıraathanesi’nde saat 14.00 ile 17.00 arasında yapılacak Halk Günü’ne Başkan Uysal, bürokratları ile tam kadro katılacak.

Muratpaşa’nın her mahallesine eşit hizmet götürmek için yola çıktıklarını söyleyen Başkan Uysal, “Muratpaşamızın her mahallesi her sokağı her sakini bizim için kıymetlidir ve hizmeti hak edendir. Muratpaşa’da hizmet yurttaşın ayağına gidecek. Muratpaşa Belediyesi kent sakinleriyle barışık, kent yaşayanlarıyla dost, halden anlayan, hizmet değerini artıran, katılımcı ve şeffaf belediyeciliğin adresi olacak. Etiler Mahallesi sakinleriyle buluşmaktan ve taleplerini yerine getirmekten onur duyacağız.” dedi.

CİHAN

Yorumlar