Halk Bankası Genel Müdürü Taşkesenlioğlu'ndan Sekmen'e ziyaret

Halk Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, ziyaret amaçlı geldiği memleketi Erzurum'da Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti. Halk Bankası Genel Müdürü Taşkesenlioğlu, bu göreve atandıktan sonra ilk kez memleketi...

Google Haberlere Abone ol
Halk Bankası Genel Müdürü Taşkesenlioğlu'ndan Sekmen'e ziyaret

Halk Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, ziyaret amaçlı geldiği memleketi Erzurum'da Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti.

Halk Bankası Genel Müdürü Taşkesenlioğlu, bu göreve atandıktan sonra ilk kez memleketi Erzurum'a geldi. Taşkesenlioğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunduktan sonra Büyükşehir Belediye Başkan'ı Sekmen'i ziyaret ederek, görevinde başarı diledi.

Sekmen de, Taşkesenlioğlu'na projeleri hakkında bilgi verdi. Sekmen, şubat ayında genel müdürlük görevine getirilen Taşkesenlioğlu'na başarılar dileyerek, "Bizler kent ve kurum yöneticileri olarak aklımızı ve fikrimizi şehrimiz, bölgemiz ve Türkiye'miz için çalıştıracağız" dedi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen, ziyaretin anısına Halk Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve beraberindekilere plaket ve hediye verdi.

CİHAN

Yorumlar