Halı sahada başkanlık kutlaması

Pazar günü yapılan yerel seçimlerde yüzde 71 oy oranıyla İzmir rekorunu kıran Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a bir destek de halı sahadan geldi.

Google Haberlere Abone ol
Halı sahada başkanlık kutlaması

Pazar günü yapılan yerel seçimlerde yüzde 71 oy oranıyla İzmir rekorunu kıran Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a bir destek de halı sahadan geldi. Akpınar'ın hem başkan seçilmesini hem de doğum gününü baklava yiyerek kutlayan takım arkadaşları, başarı dileklerinde bulundu.

Gazeteciler ve siyasilerden kurulu ekiple yaklaşık dört yıldır halı sahada maç yapan Akpınar, 45 gün süren tempolu seçim kampanyasının ardından soluğu yeniden burada aldı. Akpınar'ın hem rekor oyla başkan seçilmesini hem de doğum gününü kutlayan takım arkadaşları ise bir tepsi baklavayla çifte kutlama yaptı. Gösterilen ilgiye teşekkür eden Başkan Akpınar, "Dört yıldır halı sahada birlikte stres attığım arkadaşlarımdan bu ilgi ve sevgiyi görmek beni sevindirdi. Mutluluğumu paylaşmaları çok anlamlı. Bundan sonra da fırsat buldukça halı saha maçlarına devam etmeye çalışacağım. Yanımda olan ve bana destek veren dostlarımın güvenini boşa çıkarmayacağım." dedi. CİHAN

Yorumlar