Halfetili 40 bayan sinema ile buluştu

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde 40 bayan proje kapsamında sinema ile buluştu. Kadın kültür merkezlerinin güçlendirilmesi projesi kapsamında Halfeti Kaymakamlığı ve Halfeti Kadın Kültür Merkezi’nin ortaklaşa yürütmüş olduğu etkinlik ile Halfeti merkez ve.

Google Haberlere Abone ol
Halfetili 40 bayan sinema ile buluştu

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde 40 bayan proje kapsamında sinema ile buluştu. Kadın kültür merkezlerinin güçlendirilmesi projesi kapsamında Halfeti Kaymakamlığı ve Halfeti Kadın Kültür Merkezi’nin ortaklaşa yürütmüş olduğu etkinlik ile Halfeti merkez ve köylerde yaşayan bayanlar için sinema etkinliği düzenlendi.
Halfeti Kadın Kültür Merkezi Müdiresi Hacer Dilek,‘‘İlçe Kaymakamımız Mehmet Keklik’in desteğiyle geçtiğimiz yıl bugüne kadar sinemaya gidemeyen 200 bayanımızı sinema ile buluşturmuştuk. Bu yıl aynı etkinliğin bir benzerini Halfeti de yaşayan 40 bayanımızı sinemaya götürerek tekrarladık ve sinemaya gidemeyen 40 bayanımızı sinemayla buluşturduk, bu ve benzeri sosyal proje etkinliklerinde Kaymakamımız Mehmet Keklik’e vermiş olduğu desteklerinden dolayı şahsım ve Halfetili bayanlar adına çok teşekkür ederiz’’. şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar