Halfeti'de yardıma muhtaç ailenin yüzü güldü

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bağlı Balaban köyündeki yardıma muhtaç bir aileye, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla yardım eli uzatıldı.

Google Haberlere Abone ol
Halfeti'de yardıma muhtaç ailenin yüzü güldü

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bağlı Balaban köyündeki yardıma muhtaç bir aileye, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla yardım eli uzatıldı. Ailenin derme çatma yaptığı ev, tamamen elden geçirilerek yeni bir yaşam alanı oluşturuldu. Bunun yanısıra gıda, yakacak, giyim ve para yardımı da yapılarak, sıkıntıları büyük ölçüde giderildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik, şunları ifade etti: "İlçemiz genelinde yardıma muhtaç durumda bulunan aileler, Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız aracılığıyla tespit edilmektedir. Bu ailelerin mevcut durumları gözönünde bulundurularak, çeşitli yardımlar yapılmaktadır. Nakdi para yardımı, gıda yardımı, kışlık yakacak yardımı bunlardan birkaçı. Bunların yanısıra gerektiğinde barınma ihtiyaçlarını dahi giderebiliyoruz. Mesela şu anda diğer birkaç köyümüzde barınma ihtiyacı olan ailelerin sorununu çözmek için arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyor. Bizler hiç yorulmadan vatandaşlarımıza devletimizin sıcak elini uzatmak için durmadan çalışıyoruz ve devam edeceğiz. Şimdilik Balaban köyünde yaşayan ailemiz sıcak yuvalarına kavuştu. Umarım kısa sürede barınma problemi olan diğer vatandaşlarımızın da problemlerini kısa sürede çözerek onları da sıcak yuvalarına kavuşturacağız." CİHAN

Yorumlar