'Hala fişlenmediyseniz, fişiniz yoksa Allah sizi affetsin'

AKTİFSEN Genel Başkanı Osman Bahçe, “Namaz kılanın, oruç tutanın ve kurban kesenin fişlendiği bir ortamda hala fişlenmediyseniz, fişiniz yoksa Allah sizi affetsin.

Google Haberlere Abone ol
'Hala fişlenmediyseniz, fişiniz yoksa Allah sizi affetsin'

AKTİFSEN Genel Başkanı Osman Bahçe, “Namaz kılanın, oruç tutanın ve kurban kesenin fişlendiği bir ortamda hala fişlenmediyseniz, fişiniz yoksa Allah sizi affetsin.” dedi.

AKTİFSEN Başkanı Osman Bahçe Şanlıurfa’ya geldi.Sendika üyelerine şimdiye kadar fişlenmediyseniz Allah sizi affetsin diye seslenen Bahçe, “Bugün bir fiş gerçeği var. Namaz kılanın, kurban kesenin, oruç tutanın, Sakal-ı Şerif'i ziyaret edenin, bir profesörü dinlediği için fişlendiği bir ortamda eğer hala fişlenmediyseniz, hala fişiniz yoksa, Allah sizi affetsin.” dedi.

“Bizim fişimizde kurban, namaz, oruç yazsın” diyen Bahçe, bizim fişimizde ‘çaldı’, ‘ahlaksızlık yaptı’ ‘peşkeş çekti’, ‘ihanet’ diye yazmasın ifadelerine yer verdi. Bahçe, namaz kılmanın, oruç tutmanın baş eğmeyi gerektirmediğini ifade ederek bu fişlerin kendileri için şefaat olacağını kaydetti. Bazı eğitim sendikalarına şimdiye kadar komşu kabul ettiklerini ancak bundan sonra karşı komşu olarak kabul edeceklerini belirtti.

Sendikanın hedef kitlesi ile ilgili de üyelerine bilgi veren Bahçe, hedefinin ilk iki sendika arasında yer almak olduğunu vurguladı.

CİHAN

Yorumlar