'Hakkâri’den Haliç’e Projesi' kapsamında İstanbul'u gezecekler

Hakkari Üniversitesi’nden 60 öğrenci 'Hakkâri’den Haliç’e Projesi' kapsamında İstanbul’a gezi için yola çıktı.

Google Haberlere Abone ol
'Hakkâri’den Haliç’e Projesi' kapsamında İstanbul'u gezecekler

Hakkari Üniversitesi’nden 60 öğrenci 'Hakkâri’den Haliç’e Projesi' kapsamında İstanbul’a gezi için yola çıktı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 'Hakkâri’den Haliç’e Projesi' kapsamında Hakkari Üniversitesi’nden 60 öğrenci İstanbul’a gitti. 3 gün sürecek gezide öğrenciler tarihin başkenti olan İstanbul’daki tarihi yerleri dolaşma fırsatı bulacak. Van Ferit Melen Havaalanı’ndan İstanbul’a giden öğrencilerin oldukça heyecanlı olduğu görüldü. Aralarında İstanbul’a ilk defa gidecek öğrencilerin de olduğu grup, İstanbul’u ve tarihi yerleri çok merak ettiklerini ve oraları görmenin çok heyecan verici olduğunu belirtti.

Hakkâri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan’a ve Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkililerine teşekkür eden Hakkari Yüksekova Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümü öğrencisi Fikret Kılıç, “Şu an Van Havaalanı'nda İstanbul’a hareket etmek üzere gelmiş bulunmaktayız. Çok mutluyuz. Bu tür etkinlikler Hakkari Üniversitesi ve halkı için kaynaşma adına çok önemli adımlardır, buradan herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Hakkari Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi Kerime Kurt ise “İstanbul’a ilk defa gidiyorum. Bu etkinliği düzenleyen herkese çok teşekkür ederiz.” ifadesini kullandı.
Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 1. sınıfta okuyan Yakup Şeftali şunları söyledi: “İstanbul’a ilk defa gidiyorum. Bu gezide emeği geçen Bakanlık olsun, Rektörümüz olsun bize bu imkanı sağladıkları için herkese çok teşekkür ederim. İlk defa gideceğim, ne yapacağımızı nelerle karşılaşacağımı bilmiyorum ama iyi geçeceğini düşünüyorum. Programda çok güzel etkinliklerin olduğunu öğrendik. En merak ettiğim yer Ayasofya Camii ve Galatasaraylı olduğum için Galatasaray Stadı'nı görmek istiyorum.” CİHAN

Yorumlar