Hakkari'de aşiret kavgasında bir kişi daha tutuklandı

Hakkari’de iki aşiret arasında çıkan kavgada bir kişinin ölmesi, 6 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olayla ilgili 1 kişi daha tutuklandı. Daha önce de 2 kişi tutuklanmıştı.Hakkari Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere...

Google Haberlere Abone ol
Hakkari'de aşiret kavgasında bir kişi daha tutuklandı

Hakkari’de iki aşiret arasında çıkan kavgada bir kişinin ölmesi, 6 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olayla ilgili 1 kişi daha tutuklandı. Daha önce de 2 kişi tutuklanmıştı.

Hakkari Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İlimiz merkezinde 18 Temmuz 2014 tarihinde iki aşirete mensup gençler arasında başlayan kavganın büyüyerek devam etmesi sonucunda, 20 Temmuz 2014 tarihinde iki yaşı küçük çocuk av tüfeği ile yaralandı. Olayın aydınlatılması için İl Emniyet Müdürlüğümüz Çocuk ve Asayiş Şube Müdürlüklerince ortaklaşa yürütülen çalışmalar neticesinde, 26.07.2014 günü sabah saatlerinde Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda 5 ikamet ve 1 iş yerinde eş zamanlı yapılan operasyonlarda 5 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden Ş.Ö.’nün iş yerinde yapılan aramalarda olayda kullanıldığı tespit edilen şahsa ait ruhsatlı av tüfeği ve bu silaha ait 55 adet fişek ele geçirildi. Şüpheliler alınan ifadelerinin ardından savcılığa sevk edildi. Savcılık sorgusu akabinde 4 şüpheli serbest kalırken; tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edilen Ş.Ö. tutuklanarak cezaevine teslim edildi."

CİHAN

Yorumlar