Hakkari şehitlerini uğurladı

Hakkari'de Terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen hain saldırıda şehit olan polis memurları Irmak ve Bozkurt'un naaşları memleketlerine gönderildi

Google Haberlere Abone ol
Hakkari şehitlerini uğurladı
Hakkari'deki terör saldırısında şehit düşen polis memurları Hamza Irmak ve Abdullah Bozkurt için Van'da tören düzenlendi.

Van Ferit Melen Havalimanındaki törene, Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, Edremit Kaymakamı Duran Eryılmaz, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, İl Jandarma Komutanı Yüksel Oğuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda, eski AK Parti milletvekilleri Abdulmutalip Özbek ve Gülşen Orhan ile askeri erkan, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından şehitler Irmak ve Bozkurt'un Türk bayrağına sarılı naaşları tören alanına getirildi.

Müftü Nimetullah Arvas'ın okuduğu duanın ardından askeri uçakla şehit Irmak'ın naaşı Ankara, Abdullah Bozkurt'un cenazesi de Yozgat'a gönderildi.

Hakkari'de, dün terör örgütü PKK mensuplarının patlayıcı yüklü araçla polis kontrol noktasına gerçekleştirdiği saldırıda 2 polis memuru şehit olmuş, 11 polis, bir asker ve 3 vatandaş yaralanmıştı.
 

Yorumlar