Hakimden Polise: Bırakın Çocuklar Bağırsın Ya, Ne Olacak

Berkin Elvan için Ankara Adliyesi'ne kendini zincirleyen 4 eylemciyi polisler darp etti. YARSAV Başkan Yardımcısı, polislere 'Yapmayın çocuklar bağırsın ya' diyerek müdahale etti.

Google Haberlere Abone ol
Hakimden Polise: Bırakın Çocuklar Bağırsın Ya, Ne Olacak

Gezi vakaları esnasında hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın ölüm yıldönümünde Ankara Adliyesi önündeki parmaklıklara yüzlerinde Berkin'in maskesi ile kendini zincirleyen 4 eylemciye polisler müdahale etti.

YARSAV BAŞKAN YARDIMCISI MÜDAHALE ETTİ

YARSAV Başkan Yardımcısı Mustafa Karadağ, eylemciyi yere yatırarak darp eden polislere müdahalenin kusur olduğunu belirterek, 'Yapmayın minikler bağırsın ya, bir şey olmaz. Çocuklar eylemini yapsın' ifadelerini kullandı.

'BIRAKIN BEN HAKİMİM! İKİ DAKİKA BAĞIRSINLAR ÇOCUKLAR BİR ŞEY OLMAZ'

Adliye'nin önündeki parmaklıklara kendini zincirleyen 4 kişi, 'Berkin Elvan ölümsüzdür' biçiminde slogan attı. Eylemciler, Polisin eylemcilerden birisini yere yatırarak darp etmesi üstüne o sırada Adliye'ye girmekte bulunan YARSAV Başkan Yardımcısı Hakim Mustafa Karadağ, müdahale etti. Karadağ 'Bırakın ben hakimim, bırakın iki dakika bağırsınlar adamlar ya. Yapmayın minikler bağırsın ya, bir şey olmaz. Çocuklar eylemini yapsın.' dedi. Polislerin 'ama menfaatlerini zincirlemişler demesi üstüne Karadağ, 'Kendilerini zincirlesinler ne olacak. Yazık ya.' dedi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar