Hakan Şükür FETÖ'cülere patladı: Şerefsizler, hainler!

Hakan Şükür, günler sonra darbe girişiminde bulunanlara yönelik sert açıklamalarda bulunarak darbeciler için, "Şerefsizler, hainler" dedi

Google Haberlere Abone ol
Hakan Şükür FETÖ'cülere patladı: Şerefsizler, hainler!
Paralel yapılanmayla ilişkisinden dolayı hakkında soruşturmalar açıldığı için Türkiye'den kaçarak ABD'ye giden Hakan Şükür, günler sonra darbe girişiminde bulunanlara yönelik sert açıklamalarda bulundu. Şükür, darbeciler için, "Şerefsizler, hainler" dedi.

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasında FETÖ'cü olduğu gerekçesiyle sosyal medyada tepki yağmuruna tutulan Hakan Şükür, Twitter adresinden isyan etti.

Geçtiğimiz günlerde tepkilerin ardınan Twitter hesabını gizleyen Hakan Şükür hesabından çok konuşulacak bir tweet attı.

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasında tepki yağmuruna tutulan Hakan Şükür, Twitter adresinden isyan etti.

Boğaz Köprüsü'nde darbeci askerlerin halkın üzerine ateş açtığı görüntüleri paylaşan eski milli futbolcu, açtı ağzını yumdu gözünü.

Şükür, darbeci askerleri hedef alarak "Kendi halkına kurşun sıkanlar ve onların ardında kim varsa şerefsizdir, haindir. İzahı yok cezalandırılmalıdır. Yuh!" ifadelerini kullandı.

Hakan Şükür, darbe girişimiyle ilgili attığı tweet'ler tepki çekince twitter adresini takipçisi olmayanlara kapatmıştı.

Yorumlar

Kardesınız Evet kandırıldık kabul edıyoruz bızler bırer ahmakız eyvAllah sızler bızı uyardınız ama bızler sıgır gıbı davrandık evet bu konuda bız kandırıldık elhamdulıllah daha bu dunyadayız sımdı dogruyu bulduk. ancak once musluman sonra turk kardeslerım, azıcık dınden uzak kardeslerım ,dıne de zarar veren sıyası bır ıdeolojı yaklasık yuz yıldır sızlerıde baska bır tarzda kandırıyor. bızde sızlerı uyarıyoruz kardeslerım. sızlerde bızler gıbı sıgır olmayın lutfen. hadı artık henuz sızde bu dunyadayken uyanın.
Ahmet Sayın Cumhurbaşkanımız baş komutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ında dediği gibi biz Şehadet Şerbetini içmeye hazırız. Ya sen ve senin gibi bu vatanın ekmeğini yiyip bu vatana ihanet içinde bulunan din, vicdan ve onurdan yoksun kendilerine insan deme cüretini gösterenler neredesiniz. Türkiye cumhuriyeti devleti ne itimadıniz yokmu? Bu devletin adalet terazisi şaşmadi "Mehmet Akif Ersoy'un da dediği üzere; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak." O ocak tütene kadar da şaşmayacak. Bundan şüphe duyuyor olmasaydıniz, şimdi fetö nün değil Türkiye cumhuriyeti devletinin yanında yer alırsınız. Rabbim bu devlete zeval vermesin, Dik duruş (Darbecilere ve bu ülkeyi parcalayacagini sananlara karşı...) sergileyen Sayın Cumhurbaşkanımız Baş Komutanımız Recep Tayyip Erdoğan'a da teşekkürü bir borç bilirim, şahsına ve ailesine duacıyiz. Kişisel bir anektodumu paylaşmak istiyorum, 15 Temmuz akşamı evde eşim, biri 2,5 diğeri 35 günlük olan iki çocuğumla evde vakit geçirirken (herkes gibi) TV kanallarını karıştırarak darbe kalkışması olduğunu öğrendim. İlk yaptığım o an cebimde param olmadığı için bir arkadaşım dan 20 TL borç alıp eve 4 paket makarna, 2 ekmek alıp eve dönerek kalan 12 TL yi eşime verip helallesmek oldu. Aileme son birkez dönüp bakip Sayın Cumhurbaşkanımızin talimatı üzere sokağa çıktım. Akparti il binamızın önünde bekleyen Tsk üniforması içinde ki teröristleri, Şehadet Şerbeti içme arzusuyla yanıp tutuşan kardeşlerimizle bölgeden uzaklaştırıp, haliç köprüsü yakınlarında desteğe gelmek üzere olan tankı durdurduk. Evet kardeşlerim eğer o, o ki hepimizin borçlu olduğumuz (eminim ki sizler de aynı kanidasiniz) Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Dik duruş sergileyip hakkı halkın yanında oldu dusturuyla halkını mücadeleye meydanlara cagirmasaydı, bu gün kim bilir ne haldeydik. Rabbim kimseye böyle acılar yasatmasin. Not: Cumhurbaşkanlığı mitingine katılmak için lütfen zaman ayıralım, gerçekten bu bir vatan borcu... Allah yar ve yardımcımız olsun.
MELEK MERT Sende bir hinlik olduğu belliydi zaten .yıllarca ekmeğimizi yedin haram zıkkım olsun iki cihanda yüzün kara olsun.Dik durmayı bile beceremiyor hemen çark ediyorsun ...
ömer Madem darbecileri kınadın şerefsiz dedin, çık gel o katillerin yanından. Ha. fetö yapmaz bunu yapanlar başkası diyorsan Allah seninde cezanı verecek. Kimi kandırıyorsun alçak
yusuf Hakan günaydın aklın başına geldiyese ne mutlu sana.Başka Türkiye yok unutma