Hafriyat Kamyonu Restorana Girdi

Eyüp Kemerburgaz'da kontrolden çıkan hafriyat kamyonu, balıkçı restoranının mutfak bölümüne girdi. Kazada, restoran çalışanı 29 yaşındaki Okan Al hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Hafriyat Kamyonu Restorana Girdi

Eyüp Kemerburgaz'da, kontrolden çıkarak öncelikle yol kenarında bulunan reklam tabelasına çarpan hafriyat kamyonu, balıkçı restoranının otoparkındaki iki vasıtaya vurduktan sonra restoranın mutfak kısmına girdi. Kazada, restoran çalışanı Okan Al (29) hayatını kaybetti.

KONTROLÜ KAYBETTİ

Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi Selanik Bulvarı'ndan Göktürk istikametine giden Ergün Öncü'nün kullandığı 34 LDT 86 plakalı hafriyat yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeni ile kaldırıma çarptı. Kaldırımdaki reklam panosunu devirdikten sonra duramayan kamyon, park halindeki iki otomobile çarparak yol kenarındaki balık restoranına girdi. O sırada mutfakta çalışmakta bulunan 29 yaşındaki Okan Al isimli garson, kamyonun çarpması sonucunda vasıta ile duvar arasına sıkışarak ağır yaralandı. Kamyon sürücüsü Ergün Öncü de vasıta arasında sıkıştı.

GARSON OKAN AL KURTALAMADI

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılan Öncü, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, garson Al ise Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına tahsil edilen Okan Al, müdahalelere karşın kurtarılamadı.

RESTORAN SAHİBİ AĞLADI

Kaza esnasında iş yerinde bulunan alıcılar kocaman şaşkınlık yaşarken, restoranın sahibi Uğur Uzuner ise gözyaşlarını tutamadı.

Kaza oluşturan kamyon, hadise yerine çağrılan iş makinesiyle, çarptığı otomobiller ise cazibeli yardımı ile kaldırıldı.

BELEDİYE BAŞKANI AYDIN: EKSİK VARSA TAMAMLANIR

Olay yerine gelerek tetkiklerde bulunan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, gazetecilere yaptığı izahatda, bölgedeki yapı faaliyetlerinden ötürü hummalı bir hafriyat çalışması olduğunu söyledi.

Kamera kayıtları incelendikten sonra kazanın sebebinin anlaşılabileceğini söyleyen Aydın, 'Şoförün bir anlık dalgınlığından kaynaklanan bir kaza benzeri gözüküyor. Emniyet birimlerimiz, lüzumlu soruşturmayı yaptıktan sonra, kazanın gerçek sebebini öğreneceklerdir. Emniyetimizin alması gereken önlemler varsa her zaman Önlem alacaklardır. Bu konu ile ilgili daha öncelikle bir emek yapılmıştı fakat bir noksan varsa o da tamamlanır' diye konuştu.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar