Hafriyat kamyonlarının kazasında 1 kişi yaralandı

Sancaktepe’de, 3 hafriyat kamyonun karıştığı kazada 1 kişi yaralandı. Aşırı hız nedeniyle kazaya neden olduğu öne sürülen kamyon sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.Kaza, Paşaköy Pendik Şile yolu Paşaköy Sapağı’nda meydana geldi....

Google Haberlere Abone ol
Hafriyat kamyonlarının kazasında 1 kişi yaralandı

Sancaktepe’de, 3 hafriyat kamyonun karıştığı kazada 1 kişi yaralandı. Aşırı hız nedeniyle kazaya neden olduğu öne sürülen kamyon sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.

Kaza, Paşaköy Pendik Şile yolu Paşaköy Sapağı’nda meydana geldi. İddialara göre; hızla gelen bir hafriyat kamyonu, önce 34 UH 3788 plakalı kamyona, daha sonra Burhan Deligöz’ün kullandığı 34 MDG 30 plakalı başka bir hafriyat kamyonuna çarptı. Kaza da şarampole yuvarlanan 34 MDG 30 plakalı kamyon sürücüsü Burhan Deligöz yaralandı. Kazaya neden olan kamyon sürücüsü ise olay yerinden hızla uzaklaştı.

Kazada yaralanan Deligöz, kendisine çarpan damperli aracın süratli olduğunu ve olayın ardından durmayarak hızla olay yerinden uzaklaştığını söyledi.

Kazayı yara almadan atlatan diğer sürücüsü ise, “Adam arkadan serseri mayın gibi geliyor. Çok süratliydi. Ortalığı birbirine kattı, bizi perişan etti.” dedi.

CİHAN

Yorumlar