HADAK Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı

Kayseri Hacılar Arama-Kurtarma Havacılık Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Başkanlığa Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici getirildi. Hacılar Belediyesi Meclis salonunda...

Google Haberlere Abone ol
HADAK Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı

Kayseri Hacılar Arama-Kurtarma Havacılık Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Başkanlığa Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici getirildi.

Hacılar Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirilen genel kurul toplantısının Divan Başkanlığı'nı eski Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem yaparken, katip üyeliklerine Osman Özkan ve Ahmet Özkan oybirliği ile seçildi.

Genel kurul saygı duruşunun ardından faaliyet raporu ve denetim raporunun okunması ile devam etti. Faaliyet ve denetim raporlarının okunmasının ardından ibrası oybirliği ile kabul edildi. Hacılar Belediye Başkanı ve eski HADAK Başkanı Ahmet Herdem burada bir konuşma yaparak 7 yıldır bu görevi sürdürdüğünü bu zaman içerisinde büyük başarılara imza attıklarını söyledi. Herdem, "Soçi'de yapılan olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil kayakçı Tuğba Daşdemir bizim yetiştirdiğimiz sporcuydu. Yine bununla beraber Kayseri'den milli takıma giden tek sporcu Buket Çetinkaya bizim sporcumuzdur. Sporcularımızın başarısı için elimzedn gelen gayreti gösterdik. İnşallah bundan sonra yeni seçilen yönetimin başarıları fazlasıyla devam ettireceğini düşünüyor, yeni seçilecek olan yönetim kuruluna başarılar diliyorum." dedi.

Divan Başkanı Herdem, daha sonra divana sunulan yeni yönetim kurulu üyelerini okudu ve oybirliği ile HADAK Başkanlığına Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici seçildi. Oylamanın ardından bir teşekkür konuşması yapan Hacılar Belediye Başkanı ve HADAK Başkanı Dr. Doğan Ekici, bunun bayrak yarışı olduğunu eski Başkan Ahmet Herdem ve yönetim kuruluna yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Ekici, "HADAK kulübü dağcılık ve kayak branşında Kayseri'de ve Türkiye'de artık marka haline geldi. Yeni yönetim kurulumuzla birlikte bu markayı el birliği ile daha iyi yerlere getireceğimize inancım tamdır. Bunun yanı sıra yeni dönemde havacılıkta da sporcu yetiştirmek için çalışacağız. Tekrar genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

HADAK Olağanüstü Genel Kurul listesi şu isimlerden oluştu; Yönetim Kurulu; "Doğan Ekici, Ahmet Özkan, Osman Özkan, Suat Dur, Yusuf Hakan Özdemir ve Emre Özkaya. Yönetim Kurulu Yedek; "Bilal Özdoğan, Samet Özkan, Yusuf Özkaya, Recep Aykut ve Sinan Erdoğan. Denetim Kurulu Asil; "Kenan Tok, Görkem Herdem, Ahmet Hökelek. Denetim Kurulu Yedek; Yılmaz Dost, Servet Aral, Ahmet Mercan. CİHAN

Yorumlar